futuresims

Alla inlägg under oktober 2013

Av FutureSims - 10 oktober 2013 09:00

A: Ja jag använder fusk, men på senaste tiden så har jag försökt spela Sims utan fusk, tycker det blir mycket roligare då! Men i alla fall, annars brukar jag använda testingcheatsenabled true väldigt flitigt och ofta motherlode då jag gillar att ha mycket pengar så man kan inreda sitt hus hur man vill utan att få en jättedålig ekonomi. Moveobjects on eller vad den nu heter, iaf fusket så man kan flytta simmar använder jag ibland när jag ska ta kort på mina simmar när dem gör poser, blir mycket enklare då tycker jag.

Av FutureSims - 9 oktober 2013 21:14

Japp, nu kör vi en liten frågestund tycker jag! Det är bara att kommentera så mycket sims-relaterade frågor ni orkar, svarar på alla frågor i ett inlägg sen. Och alla som frågar som har en blogg länkas i inlägget tillsammans med alla svar sen. :) Nu vill jag ha mycket frågor att svara på, så nu kör vi! :D


Av FutureSims - 9 oktober 2013 20:38

Hej har spelat lite sims en snabbis, gjorde en sim som fick heta Lana Winters, hade inga större planer för henne i början men tror jag kommer börja spela lite mer "seriöst" med henne sen! :) Hon blev lite annorlunda gentemot mina andra simmar så det var kul, kanske lägger upp fler bättre bilder på henne imorgon om ni vill det.


I alla fall, det finns ju två nya egenskaper: Älskar värmen & Älskar kylan, man kan också onlinedejta och min sim fick göra sig en profil. ;) Jag lät henne också gå till Sommarfestivalen där hon fick äta en shlushstrut (stavning?) i regnbågens färger, spela lite fotboll mot en random sim, hon fick en ansiktsmålning som jag tror både hon och jag blev sjukt missnöjda med och så fick hon ta något kort. Det var typ det jag gjorde, spelar mer sen när jag hinner.


Väldigt kul i alla fall hittills! Ser framemot när det börjar regna, när man kan kratta bort höstlöv, hagel och när snöflingorna faller från himmlen med mera.

Lite bilder som jag har tagit:

     

Det finns också en ny "ikon" brevid simmen som visar vilken årstid det är, man kan även ställa in hur lång tid man vill att varje årstid ska vara om man går in på: alternativ -> "årstidssymbolen", jag har 7 dagar på varje årstid alltså som det var inställt från början. Något nytt som heter Slappardagen finns också nu! 

   

Av FutureSims - 9 oktober 2013 17:05

Förlåt, förlåt för att jag inte bloggat. :c har haft noll inspiration men nu så! I alla fall tack för kommentarerna som kommit medan jag varit borta. :) ska fixa länkar idag tänkte jag, ska installera mitt Årstider som kom för några dagar sen också! :D har inte installerat det än bara för att när jag köper nya spel vill jag liksom kunna utforska allt nytt i lugn och ro, och har inte haft den tiden men nu så. c: Nej nu ska jag ta tag i allt hihi.

Av FutureSims - 2 oktober 2013 15:20


Bilden tillhör http://www.julianasims.com

 

Klicka HÄR för att komma till nedladdningen av klänningen!  

Av FutureSims - 1 oktober 2013 20:23

ÖNSKEINLÄGG ALLA SIMMERS!

 

Japp, nu kan ni önska inlägg! BOMBA med kommentarer! Har ett par idéer som jag kommer blogga om så småningom, men det tar ett tag att fixa så, men kommetera era idér & önskemål så bloggar jag om det! :D

 

Psst! Den med flest önskeinlägg vinner en bildlänk! :)

 

Btw, vill ni ha en recension av Sims 3 årstider sen? Vet att säkert de flesta har det men kanske nån inte har det och vill läsa mer om det? :)

Presentation

Hej & välkommen till min simsblogg!

 

Här hittar du inlägg om mina simsfamiljer, olika downloads, små recensioner om sims-spel, simstävlingar med mera.

 

Jag har spelat Sims 2 och spelar nu Sims 3.

 

Hoppas ni tycker om min blogg och lämna gärna en kommentar efter er! :)


// Fanny på SimsFuture

Fråga mig

0 besvarade frågor

Nyheter på bloggen

- Frågestund -, fråga en fråga & bli länkad i inlägget med svaren.

 

- Tävling - Skicka in din finaste höstbild och vinn en header!

 

- Önskeinlägg - Önska flest inlägg och få en BILDLÄNK.

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Translate blog


Ovido - Quiz & Flashcards